Davidoff @ Youtube

Som ni kanske redan vet så har jag en skitcool kanal på youtube som ni borde börja spana in. Det kommer hända en hel del spännande och cool grejer på där och här i bloggen! Kanalen hittar ni här!


Smoke by Can.


Must Have!!Magazine: 25 Magazine
Issue: #1, Spring 2010
Photographer: Marcin Tyszka
Models: Karlie Kloss (@Next), Abbey Lee Kershaw (@Next) and Constance Jablonski (@Marilyn)

Är det någon som vet vart man kan få tag på den i Stockholm?
IMG Models

Veckans modellagentur är:Grundad: 1987
Grundare: Laraine Ashton
Kontor: New York (huvudkontor), Paris, Milano, London och Hong Kong
models.com Ranking: #1
Modeller i Urval: Kate Moss, Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Heidi Klum, Carolyn Murphy, Angela Lindvall, Gemma Ward, Daria Werbowy, Liya Kebede, Hilary Rhoda, Karolina Kurkova, Julia Stegner, Miranda Kerr, Lara Stone, Sasha Pivovarova, Jessica Stam, Freja Beha Erichsen, Lily Donaldson, Jac Jagaciak, Heidi Mount, Kinga Rajzak, Irina Kulikova, Anabela Belikova, m.m.
Svenska Modeller: Caroline Winberg, Frida Gustavsson, Julia Hafström, Mona Johannesson, Helena Schröder, Josefine Ekman, Olivia Remmets, Tilda Lindstam, Mikaela Olsson, m.m.
Nyheter: Återtog platsen from Women som #1 Model Agency i världen
IMG Model Management i #54 V Magazine's Powerhouse editorial.
 


IMG Models
304 Park Ave South
  Penthouse North
New York, NY 10010
United States of America

T: +1212 253 8884


#38 Frida GustavssonSvenska modell sjärnskotet (ev av mina toppfavoriter) Frida Gustavsson har tagit placering #38 på den åtråvärda models.com "Top 50 Female Models" rankningen. Äntligen! Stort grattis till Frida och Stockholmsgruppen!


Model Agency of the Week

Ny kategori i bloggen! Varje vecka kommer jag utse veckans modellagentur. Den här veckan är det:


Grundad: 1988
Grundare: Paul Rowland
Kontor: New York (huvudkontor), Paris och Milano
models.com Ranking: #1
Modeller i Urval: Carmen Kass, Isabeli Fontana, Karen Elson, Angela Lindvall, Natasha Poly, Mariacarla Boscono, Toni Garrn, Caroline Trentini, Agyness Deyn, Kasia Struss, Iselin Steiro, Valentina Zeliaeva, Viktoriya Sosonkina, Jourdan Dunn, Snejana Onopka, Vlada Roslyakova, m.m.
Svenska Modeller: Dorothea Barth Jörgensen, Lovia Ingman
Nyheter: Ersatte nyligen IMG som #1 Model Agency i världen


Paul Rowland i egen högperson.


Women Model Management i #54 V Magazine's Powerhouse editorial.

Women Model Management
199 Lafayette Street, #7
New York,
NY 10012
United States of America

T: +1212 334 7480


Christian Dior Fall/Winter 2010-2011


Monday 15th of March 2010

Oj, nu har jag råkat missa min ända lektion för dagen. Jag var uppe ganska tidigt men har dragit ut på förmiddagen och nu är det bara en halvtimme kvar innan den börjar och jag har inte ens duschat. Om jag hade bott lite mer centralt hade jag hunnit men nu är man ju här på j*vla Värmdö. Ska åka och träffa Emilia istället. Hon vill fika men jag vill ta en öl. Dock är jag totalt pank till torsdag så det blir hennes val. Ska se om jag klira en 100 lapp till cigaretter så man åtminstone överlever på den fronten. Veckan börjar inte så bra och dessutom har jag förstört min diet genom att äta frukost, GAAAH! Skulle ta bild på mitt liv om jag inte hade tappat bort den ena kameran och förstört den andra. Inte så mycket att se ändå, om det är någon tröst. Dags för duschen nu.

georgina
Hot Babe, Georgina Stojiljkovic (@Women). Shot by Greg Kadel for 25 Magazine. 


Update from Swedenland

The end is near...iallafall den här veckans. Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska kämpa vidare med min kollektion och annat onödigt plugg. Ska även börja om på min diet. Får se hur det går men som vanligt håller vi tummarna. Såg att min läsarstatistik hade ökat med 75% sen igår. Det är ju alltid kul. Ska verkligen försöka blogga regelbundet nu. Nu ska jag borsta tänder, slänga i lite kläder i tvättmaskinen och sakt varva ner förän en godnatts sömn. Medans kan ni kolla på en av mina obsessions från de senaste veckorna:
Notera hur mina två favorit modeller, Karlie Kloss (@Next) och Frida Gustavsson (@IMG), rör sig...gudomligt!!


LOVE! LOVE!

 


The Final Work of An Artist


Alexander McQueen - Autumn/Winter 2010-2011

R.I.P
Alexander McQueen
17 March 1969 – 11 February 2010


Karlie Kloss in the 1st Issue of 25 Magazine

karlie22
karlie1
karlie44

Photographer: Lachlan Bailey
Stylist: Alistair McKimm
Model: Karlie Kloss (@Next)


Stay fit with Davidoff

WOW! Ny kategori i den älskade bloggen. Har noterat att ett vissa unga tonårsbloggare har den här kategorin så jag är ju bara tvungen att adera den själv. Så här ska ditt dagliga födointag se ut för Söndagen den 4 Mars 2010:

Frukost: En burk cola light.

Mellanmål: Skip.

Lunch: En halv gurkskiva*. Och om du har riktigt energi behov; en burk cola light.

Mellanmål: Skip.

Middag: Tänk inte ens tanken...

*Tips: Hyvla inte bort skalet. All vitaminer och nyttigt sitter där under.

Det var alltför idag. Se nu också till att röra på er tillräckligt. För måndagen ska ni fått ett riktigt smaskigt recept...


Dagens ideal bild:

shot_05_291_v2
Magdalena Frackowiak (@DNA) shot by Greg Kadel for Numero. PERFECTION!


Fucking miss London

Shit vad jag är uttråkad av f*cking Stockholm. Orkar inte vara här något mer. Man har ju liksom redan spenderat 16 år i den här staden. Vill tillbaka till mitt oglamourösa modeliv i London. God, can't wait tills dem här två månaderna har gått. Kommer ju vara ganska upptagen med sista kurserna och examenskollektionen. Hoppas tiden går fort. Hoppas även på att jag orkar/hinner blogga mera nu. En god vän sa ju att jag är en "grym bloggare". Av någon jävla sjuk anledning så förljer folk min blogg även fast jag inte uppdaterar regelbundet. Det är väl bara kul. Nu ska jag, nykter som jag tyvärr är, försöka se nån tråkig film så att jag kan kliva upp hyfsat tidigt imorgon och börja sy på klänning. Lyssna på den här "nya" favoriten tills dess jag är tillbaka:


Brazilian Beauty

00130big

Name: Tetyana Melnychuk
Measurements: 5'10 / 178 cm
31" / 79 cm
23" / 58 cm
35" / 89 cm
Blonde
Blue
 Date of Birth: 23rd of June, 1993
Agencies: Marilyn Agency (New York), Nathalie Models (Paris), Mother Agency; Mayger Models (Buenos Aires)Pretty skinny as well...great!!


Benetton Spring/Summer 2010 Campaign.


Parati Magazine.

 


Booked My First Job Ever

Idag bokade jag mitt första modelljobb ever! Det är en editorial för en av våra modeller, Berthold Rothas. Eftersom det är en editorial så är det inga pengar inblandade men jag är glad ändå för jag har lyckats boka något. Plåtningen sker på onsdag och det är 8-10 sidors fashion story för Recognise Magazine. Jag håller uppdaterad hur allt går och när tidningen är ute. Insåg precis att jag inte har skrivit så mycket om mitt liv på sistone men allt är bra. Är bara väldigt trött efter lång och hård modevecka. Har jobbat 24/7 sen nyår. Men till helgen åker jag tyvärr tillbaka till Sverige för två månader. Har blandade känslor för det. Känns både bra och dåligt. Nu lägger jag modeller och agenturen bakom mig för ett tag för att satsa på min kreativa sida, min rätta sida. Det kommer bli hårt och riktigt busy men that's the way I'm used to it.


Jag har modeller i nästa issue...