Comeback

Nu är jag tillbaka igen. Som jag gång på gång nämer är jag super busy, vilket i och för sig är kul. Eftersom jag inte har betalat mobilräkningen så har min telefon blivit spärrad för utgående samtal men det verkar också som om det ibland inte går att komma fram till telefonen. Om ni inte kommer fram när ni försöker nå mig kan maila eller FB:a. Iallafall, idag har jag varit lite ledig eftersom Camilla hade lite personliga orsaker för att jag inte skulle komma in till kontoret. Ska dock upp och jobba imorgonbitti. Har bara legat i sängen och tråkat ut mig idag. Blir ju lätt så när man inte har pengar och kan gå göra så mycket saker. Igår var jag iallafall ute en snabb sväng med Jossan, Åsa och Jossan's arbetskollegor. Ganska misslyckat eftersom vi knappt kom in på något ställe. Vart iallafall Bar 122 (Folkungagatan) först och sen Balthazar (tvärgata till Götgatsbacken). Känns lite tråkigt att bloggandet har fått ligga på hyllan i några veckor men lovar att det inte bara är det. Har knappt hunnit träffa någon, hamnat lite efter i plugget och heller inte hunnit scouta så mycket. Känns som om man bara hinner jobba och sova. I och med att jag har så mycket och göra hela tiden har jag blivit bättre på att äta mindre. Är helt enkelt inte hungrig så ofta vilket har lett till att jag blivit av med något eller några kilon, BRA! Håller jsut på att ladda upp bilder från veckan/veckorn som gått så ni ser vad som har hänt. Har gått igenom lite vårkollektioner för Spring/Summer 2010 så snart kommer lite mode också. New York och London är ju avklarat och vi är mitt inne på Milano fashion week. Ni glömmer väl inte Dolce & Gabbana's live visning imorgon på deras hemsida? Kan ju också säga att det går riktigt bra för dem svenska modellerna. Frida Gustavsson, Dorothea Barth Jörgensen och Julia Hafström syns överallt. Ska kolla hur det har gått för Elsa Sylvan, Sara Blomqvist, Hanna Rundlöf och Helena Schröder också. Återkommer strax igen då!

Gianfranco Ferré Spring 2010 Ready-to-Wear

Frida Gustavsson öppnande Gianfranco Ferré visningen i Milano.

Trött

Är sjukt trött och lite små krasslig. Ytterliggare ett par dagar med katastrofal blogg uppdatering har gått. Känns i och för sig bara som att jag jobbar hela tiden men som sagt har jag en massa jag vill blogga om. Dock känns det aldrig som att tiden räcker till. Kom på att för istället skriva två A4 som ingen ändå orkar läsa så ska ska jag publicera bilder från veckan som gått. Ska bara hitta batterier till kameran. Har ju faktiskt åstadkommit lite saker, bland annat en kampanj plåtning för Camilla Wellton. Dessutom händer det snart en rolig grej, ledtråd London men det får ni snart veta mer om...bilder kommer strax!


Är lite sen

Vaknade i tid imorse men har ändå blivit sen. Nu ska jag hoppa i duschen och börja bege mig till kontoret. Det är så mycket mer jag vill blogga om men har lite brådis. Gänget, vi hörs snart!



Über snygga Helena Schröder (@IMG London) är i London för fashion week. Visste att det skulle gå bra för henne...


Bloggar från en Mac

För första gången i mitt liv bloggar jag från en Mac-dator (iBook G4) som är min arbetsdator. Sitter på kontoret just nu så det får bli ett  snabbt inlägg. Hade bara tänkt säga att jag som sagt är här och hade tänkt blogga lite mer. Då kan vi också ta en kort resumé på vad som händer och kommer hända! Vi hörs snart iallafall!

Jag lever

Nej, jag är inte död och har heller inte slutat blogga. Har bara haft så sjukt mycket att göra senaste veckan. I och för sig jättekul emn synd att jag varken hunnit eller kunnat. Trivs iallafall jättebra på mitt nya jobb ävenfast det är sjukt mycket saker att göra. Har ganska långa arbetsdagar, oftast tolv timmar. Kom hem från jobbet för en liten stund sen så det är beviset. Det är så mycket jag vill skriva och berätta just nu men likadant som de få senaste inläggen måste jag sluta. Ska upp vid 06:30 imorgon och måste därför sova. Ska se om jag hinner blogga och uppdatera er om mitt den senaste veckan. Har mest jobbat men lite spännande och weirda saker har hänt. Hoppas också på att hinna blogga lite om New York och London fashion week.Vi hörs imorgon!



Skön Stereo Total klassiker...


Big bloggkatastrof

Ja, jag vet, har inte kunnat blogga på fler dagar. Har haft så mycket och göra. Ska blogga snart men just är jag med Jossan så vi hörs sart!


Bloggkatastrof

Det har blivit bloggkatastrof här i bloggen. Känns som om jag jobbar hela tiden just nu och då som sagt kan elller varken hinner jag att blogga. Finns ju i och för sig inte så mycket att säga om mitt privatliv ändå när jag bara jobbar hela tiden. Var ju som sagt här hemma med Diza igår. Vi satt mest pratade, höll på lite "hyss" och hade det kul. Hennes agressiva pojkvän/ex-pojkvän/dejt/KK/kompis/häng/m.m. (!?) kom och hämta henne vid midnatt. Imorse försov jag mig till skolan men åkte ändå ditt. Hann så att jag kunde vara med på den sista timmen men jag hade gjort lite "hyss" så jag pallade verkligen inte att gå in. Får lite dåligt samvete med tanke på att jag missat en del lektioner den här veckan på grund av mitt nya jobb. Ska iallafall ditt imorgon vid 09:00 men ska vidare till kontoret efter lunch. Slutade hyfsat okej idag (21:15) eftersom Camilla skulle på bio med någon vän. Åkte sedan tilll Bagarmossen för att möta upp Diza eftersom hon hade mitt bankkort. Har nu varit hemma i ca en timme och suttit och skissa men ska snart gå coh lägga mig. Hoppas allt ni som läser det här har det riktigt bra och njuter av hösten som håller på att fala in...whatta' f*ck, vet inte var det där kom ifrån...hur som helst, god natt!

Btw, alla veckans TheOnes2Watch kommer imorgon och den här gången lovar jag det!


Nja, riktigt såhär fint skissar jag inte än. Men snart så...


Slutat tidigare

Fick sluta lite tidigare idag så jag är hemma redan nu. Camilla var trött och skulle hem och sova så jag var också tvungen att gå. Kändes inte bra för jag har en miljon saker och göra. TheOnes2Watch har kommit så publicerar det lite senare. Är med Diza just just nu så måste vara lite social men vi hörs snart! 


På jobbet igen

Kom inte hem fören midnatt igår och hade då inte med datorn så jag kunde blogga. Sitter nu iallafall på jobbet och försöker få ihop en plåtning av Camilla's kollektion till den här helgen alternativt nästa helg. Missade tyvärr franskalektionen imorse och tyskalektionen igår. Har även en tyskalektion idag men får se om jag hinner gå. Måste nog fövarna för att jag kommer att bli lite dålig på uppdateringar ett ett tag framöver under vardagar men ska försöka så gått det går. Men jag lvoar iallafall att TheOnes2Watch från både igår och idag kommer lite senare. Nu måste jag jobba vidare...


Jag är inte död

Sitter fortfarande på jobbet och håller just nu på med skisserna för vårkollektionen. Kom på att det här är dagens första inlägg men har liksom varit i fullgång sen i 08:00 imorse och varken kunnat eller hunnit blogga. Vet fortfarande inte riktigt när jag ska börja åka hem men inte allt försent. Ska ju upp tidigt imorgon för att gå på min första fransklektion någonsin och sen vid 10:00 tillbaka hit till kontoret. Har fått en massa nya spännande uppdrag som jag kan berätta mer om sen. Till exempel har vi bestämt att vi ska åka till London och Paris i höst/vinter för att gå på säljmöten, spännande va? Ajja plikten kallar nu...


Slut på helgen

Så börjar helgen äntligen lida mot sitt slut. Som slutsats kan jag säga att helgen varit riktigt tråkig och lame. Har heller inte hunnit med allt jag skulle göra. Men imorgon är det en ny vecka och nya tag. Nu ska jag försöka sova så god natt!


Bored to death

Är så sjukt uttråkad...gör aboslut ingenting! Men har tusen saker göra/fixa. Frågan är bara vart man ska börja?


Sunday and football



Kommer ihåg Söndagarn i London, då brukade vi dra ner till någon mysig pub och beställa några pints samtidigt som vi kollade på fotboll. Somliga av oss var väl mer fokuserade på själva ölen och cigaretter än matchen, men det var själva stämmningen. Har ju alltid avskytt både fotboll och söndagar men det var så mysigt och typiskt britiskt. Och så fick man en ursäkt att kunna dricka på söndagar. Nu sitter man här i f*cking Sverige utan varken pengar, pub, sällskap och öl. Står nog inte allt för länge till i det här landet. Iallafall, den här sången får mig verkligen att sakna London, England, engelska pubar och pints (massvis). VILL TILLBAKS NU!!

It's true, Britannia rules the world!



Borstar tänderna

Nu har jag för en liten stund sen vaknat. Har tagit morgon cigaretten/cigaretterna och borstar nu tänderna (VIKTIGT!). Igår kväll hände inte mycket, surfade mest runt på nätet och så såg jag de två första delarna av dokumentären "Modehuset Chanel". Riktigt intressant må jag säga. Shit vad sömerskorna sliter i ateljén för att göra Karl nöjd. Ett måste att se om man gillar mode, couture och såklart Chanel! Idag ska jag jobba med diverse saker. Har en hel del saker och göra. Först ut blir nog att klura på Camilla's plaggskisser och sen måste jag lura på mina egna skisser. Skulle behöva göra en lista på allt som ska göras, men orkar man verkligen det?


Lily Cole tycker också att det är viktigt att borsta tänderna!


Sonia Rykiel Fall/Winter 2009-2010 Fashionshow



En helt underbar och fantastisk visning i Paris miljö. Önskar verkligen att jag hade varit där. Har aldrig innan riktigt fallit för Sonia Rykiel's kollektioner och koncept. Inte för att jag ogillat henne, hon har bara inte tillhört några av dem designers som jag tittar extra mycket på. Sonia är ju känd för att alltid ha lite annorlunda visningar med modeller som skrattar och dansar, osv. Det är egentligen inte något som är min smak, föredrar ju tradionella visningar med modeller som bara går fram och tillbaka, men den här är något helt annat. Har faktiskt själv tänkt på att någongång ha en visning där modellerna sjunger med musiken men aldrig som det här. Älskar hur modellerna går från modeller till riktiga och verkliga människor. Dem blir liksom som skådespelare. Det lyftar fram så mycket och kläder är också väldigt snygga. Kolla extra noga på Sasha, Vlada och Karlie, AMAZING och så roliga. Dem skulle säkert kunna gå vidare till skådespelaryrket efter modellandet.

A revoir!



Hatar IKEA!

Nu är jag precis hemkommen från IKEA. Glömde ju nämna imorse att jag skulle dit och innan jag skulle gå vart det jätte stressigt. Syftet med turen till IKEA var att inhandla diverse saker som min chef hade bett mig om. Möte upp Emilia och Fanny inne på varuhuset eftersom som dem skulle handla lite småsaker till sina lägenheter. Måste verkligen säga att jag hatar IKEA. Visst dem har ett stort sortiment, det är billigt och så har dem en hel del bra saker men f*n vad man ska springa runt innan man kommer till varje grej man ska ha. Värsta är tygavdelningen där man tydligen ska mäta, klippa, väga och prissätta själv. Det är dessutom alltid miljoner människor där som alla ska trängas och stå ivägen, FAN flytta på fläsket!! Hur som helst gick det bra, fick tag på allt som Camilla ahde bett mig om. Tur att Fanny var där, för jag hade ju köpt pizzan från igår med lite av pengarna som Camilla gav mig i tron om att jag skulle få pengar idag (från sakerna jag säljer) men så vart det inte. Fick lite panik imorse men Fanny lånade snällt ut 400 SEK, tack så mycket Fanny. Tur att man har så snälla vänner (vissa av dem iallafall). Vid 17:45 möte jag Camilla i Skanstull för att överlämna sakerna och sen vid 18:00 möte jag Johanne en snabbis. Vi tog några cigaretter tillsammans och snackade lite skit. Trevligt var det iallfall och sen vart det mot Tyresö där jag är nu. Sitter just nu och försöker bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Har lite jobb saker och göra och sen såklart kollektionen. Funderar på att ta det lungt ikväll och köra hårt imorgon istället. Vad händer för er del då? Någon som ska ut? Jag vet en säkert jättebra fest på Wollmar Yxkullsgata ikväll men vill inte gå ditt själv. Hahaha...dessutom har jag ju ändå inga pengar!


Models.com's top 50/68 Women (050909)

Nu var det länge sedan jag gjorde en "ranking" och alla show package's är färdiga. Så lagom dags till säsongsstarten av modevärldens fyra viktigaste mode veckor, New York, London, Milano och Paris, kommer nu models.com's top 50 tjejer (dem är egentligen 68 stycken) med cover av respektives New York agenturs show card:

68. Elsa Sylvan (@DNA)



67. Katie Fogarty (@Next)

66. Katlin Aas (@Marilyn)


65. Nimue Smit (@Women)


64. Anna de Rijk (@DNA)


63. Olga Sherer (@Women)


62. Myf Shepherd (@Next)


61. Jamie Bochert (@Women)



60. Liu Wen (@Marilyn)


59. Kendra Spears (@Next)


58. Anabela Belikova (@IMG)


57. Ranya Mordanova (@Supreme)


56. Alyona Osmanova (@Supreme)


55. Du Juan (@IMG)


54. Anya Kazakova (@Marilyn)


53. Julia Hafström (@IMG)


52. Constance Jablonski (@Marilyn)


51. Alana Zimmer (@Supreme)


50. Irina Kulikova (@IMG)

49. Snejana Onopka (@Women)


48. Maryna Linchuk (@DNA)


47. Karmen Pedaru (@Next)


46. Vlada Roslyakova (@Women)


45. Kim Noorda (@DNA)


44. Kamila Filipcikova (@IMG)


43. Meghan Collison (@Supreme)

42. Dree Hemingway (@Elite)


41. Tao Okamoto (@Supreme)


40. Karolin Wolter (@Supreme)


39. Siri Tollerød (@Trump)


38. Arlenis Sosa (@Marilyn)


37. Suvi Koponen (@Supreme)


36. Katrin Thormann (@Women)


35. Hanne Gaby Odiele (@Supreme)


34. Ali Stephens (@Elite)


33. Lakshmi Menon (@Ford)


32. Magdalena Frackowiak (@DNA)


31. Viktoriya Sosonkina (@Women)


30. Chanel Iman (@Ford)


29. Edita Vilkeviciute (@DNA)


28. Jac Jagaciak (@IMG)


27. Sigrid Ågren (@New York Models)


26. Jourdan Dunn (@Women)


25. Kinga Rajzak (@IMG)


24. Kasia Struss (@Women)


23. Anna Selezneva (@Silent, Paris)
Är inte placerad i New York och har därför inte något show card. Kommer dock förmodligen att gå visningar i New York ändå.
Anna Selezneva - Ph: Mert Alas and Marcus Piggot for Vogue Paris September 2008

22. Abbey Lee Kershaw (@Next)


21. Sessilee Lopez (@Major)


20. Karlie Kloss (@Next)


19. Iris Strubegger (@Supreme)


18. Toni Garrn (@Women)


17. Ymre Stiekema (@1 Model Management)


16. Caroline Trentini (@IMG)


15. Heidi Mount (@IMG)


14. Freja Beha Erichsen (@IMG)


13. Eniko Mihalik (@Marilyn)


12. Catherine McNeil (@Next)


11. Mariacarla Boscono (@Supreme/Women)
Har officiellt en så länge inte blivit tilldelat ett New York show card.
Mariacarla Boscono - Photo: Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin for Givenchy S/S 09

10. Coco Rocha (@Elite)


9. Anna Jagodzinska (@Next)


8. Jessica Stam (@IMG)


7. Agyness Deyn (@Women)


6. Lily Donaldson (@IMG)


5. Anja Rubik (@Next)


4. Lara Stone (@IMG)


3. Sasha Pivovarova (@IMG)


2. Natasha Poly (@Women)


1. Raquel Zimmermann (@DNA)
Har officiellt en så länge inte blivit tilldelat ett New York show card.
Raquel Zimmermann - Photo: Inez and Vinoodh for V 48 courtesy of DNA Models



Vaknat tidigt

Skrev precis ett långt inlägg när f*tt datorn plötsligt stängde av sig själv, kul. Iallafall som resultatet till en lame fredag har jag vaknat tidigt för att vara en lördags morgon. Låg bara själv i sängen med datorn hela kvällen. Vart jätte hungrig vid midnatt så jag besällde en alldeles för stor och onyttig pizza som idag inte känns så bra i magen. Man ska ju helst inte äta innan man går och lägger sig och speciellt inte så där fettigt och mycket. Hur som helst, har preci satt igång en tvättmakin och när byxorna har färdig tvättade och torkade ska jag åka till IKEA. Ska dels utföra några ärende till min nya chef, Camilla och så ska jag scouta lite. Emilia ska eventuelt följa med men det blir inte förän om tidigast två timmar någonting. Vill komma iväg hyfsat tidigt iallafall. Idag får jag pengar för Louis Vuitton sakerna som jag säljer. Nästan allt ska gå till räkningar men jag tänkte spara någon hundring till cigaretter och en låda vin. Tänker stäng in mig själv i rummet ikväll igen och pimpla hurtlöst mycket vin till Edith Piaf's underbara musik. Så f*ck to the rest of you all!


Lame fredag

Så nu är jag tillbaka i Tyresö. Resterande delen av skoldagen gick bra även fast den var väldigt seg. Har blivit dissade av tre styckan av mina vänner så det ser ut som att det kommer att bli en lame och långtråkig fredag. Jag får väl ta och spica upp den själv då. Vill bara ut och festa men det går ju inte så bra när man är själv. Saknar London där man kunde festa hela tiden. Fan vad jag vill tillbaka ditt. Hatar Sverige och alla som bor här. Men egentligen vart jag ju inte dissad av Johanne för hon är ju faktiskt sjuk. Önskar att Sara A var här men hon är Spanien. Om du läser det här Sara, så vill jag bara att du ska veta att jag tänker på dig och saknar dig jättemycket. Är det någon som ska göra något kul ikväll?


I also want to party!!


l'homme à la moto - EDITH PIAF



l'Homme à La Moto - Edith Piaf

LOOOVE IT!


I-D's Black Girls









Magasin:
I-D Magazine
Utgåva: September 2009
Fotograf: Emma Summerton
Modell: Arlenis Sosa (@Models1), Chanel Iman, (@Viva London), Jourdan Dunn (@Storm Model Management), Sessilee Lopez (@Elite London)
Stylist: Edward Enninful
Hårstylist: Ben Skervin
Make-Up Artist: Mathias van Hooff

Davidoff Rankar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Davidoff Kommenterar: Omslaget är bättre. Men man får ta lite hänsyn til att det är en mer beauty och intervju story. Undra om det här är hela storyn? Iallafall, modell-/modevärldens vackraste svarta modeller! Bra casting!


Boring...

Juist nu sitter jag i skolan och har f*cking svenska. Har jobbat hos Camilla hela förmiddagen och kom precis hit för ett par minuter sen. Tog bilder på hennes kläder för att kunna gör skissa av dem i illustrator. Sprang lite ärenden också och gjorde min första tabbe. Råkade köpa för långa skruvar till hennes bord så när vi skulle skruva fast benen gick skruvarna igenom bordsskivan. Inte så jätte populärt men Camilla skyllde på sig själv eftersom det var hon som skruvade. Pinsamt iallafall, om personalen på "Järnia" hade varit lite trevligare och hjälpsamare hade detta kunnat undvikas. Måste förmodligen sluta när som helst, beroende på hur uppmärksam svenskalärarinnan är. Sitter här med lameste uppgiften och flummigaste gruppen. Igår åkte jag och träffade Jossan efter skolan en stund. Jossan bjöd på middag och i övrigt satt vi mest och hängde. Ikväll skulle jag egentligen ha träffat kära vännen Johanne men hon har tyvärr blivit sjuk så det har blivit inställt. Jag är ändå ganska sugen på att hitta på något så om någon har lust att göra något så säg till. Ska eventuellt träffa Jeantte för en after-work iallafall. Måste sluta nu men hörs snart!


Tears dry on their own



Bästa låten ever...

Nu är jag iallafall hemma igen. Berättar mer snart...



Natasha Obsessed



Magasin: Muse Magazine
Utgåva: September 2009
Fotograf: Sølve Sundsbø
Modell: Natasha Poly (@Women)
Stylist: Marie Chaix
Hårstylist: Shon
Make-Up Artist: Hannah Murray

Davidoff Rankar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Davidoff Kommenterar: Perfekt val av modell! Grym Styling! Häftigt hår! Vacker smnikning! LOVE!!


Dagens TheOnes2Watch



Namn: Azul Caletti
Mått: 176/80/58/88cm
Hår/Ögon: Mörkblond/Blå
Född: 1994, Argentina
Agenturer: Lo Management (Buenos Aires), Women Paris (Paris), Women Milan (Milano), Women Model Management (New York)
Davidoff Rankar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Davidoff Kommenterar: Just den här typen av ansikte älskar jag. Strukturen och proportionerna är underbara. Hon blir lätt en "10" om hon växer till sig lite. 


Green Street Hooligans

Nu är jag sen. Jag har inte försovit mig utan varit uppe sen klockan 08.00 imorse men har varit lite seg på att komma igång. Har tusen saker att fixa idag så det är väl bara sätta igång nu. Ska hoppa in i duschen nu och sen börja bege mig mot skolan. Igår gjorde jag faktiskt ingenting, kollade på några filmer bara. En av dem var "Green Street Hooligans 2" som såklart inte var lika bra som ettan men helt okej. Här är iallafall ettan om någon vill se (uppdelad i olika delar). Bloggar igen när jag är i skolan.


Major from Major

alexandrina-t-email

Kolla in den här nya modellen som har hamnat på Major Model Management's board, amazing va? A new star is born. Models.com har redan spått henne en framgångsrik karriär och snacka om att hon verkligen kan lyckas!




Det är ju September!

Kom precis på att det faktiskt är September nu. Måste helt ha gått förbi mig. Detta betyder att jag är inne på min tredje månad även fast jag inte har bloggat så länge. Kollade precis statistiken och såg att jag hade besöksrekord igår. Kul att ni läser min blogg men egentligen är det inte så konstigt, det är ju trots allt den bästa, haha! Just nu sitter jag inne i mitt nya rum på Tyresö och håller på att installera mig. Har haft en ganska busy dag i skolan men har iallafall nått framgång med både kollektionen och företaget. Just nu håller jag på att gå igenom min mejl och funderar på hur jag ska göra när jag behöver röka. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl försöka jobba lite om jag bara bestämmer mig för vad. Har ju en del att göra nu. Har även fått en jätterolig arbetsuppgift av min nya chef. Nämnligen att hålla castingen för tre av hennes kommande visningar i höst. Spännande va? Nu får jag äntligen testa på att vara Casting Director.


Mitt nya rum...haha...kanske inte så bra bilder precis!


Dagens TheOnes2Watch



Namn: Kata (Kate) Kondas
Mått: 178/80/58/86cm
Hår/Ögon: Mörkbrun/Blå
Född: 30 Juni 1994, Debrecen, Ungern
Agenturer: VM Model (Budapest)
Davidoff Rankar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Davidoff Kommenterar: Grymt bra kropp och ett intressant ansikte. Vill se mer av den här tjejen!


On-the-go

Fick kliva upp 07:00 imorse. Fick skjuts till Mörby centrum där jag tog tunnelbanan. Nu är jag i skolan och jobbar med min nya kollektion, spännande. Kanske lägger upp lite bilder från processen här i bloggen. 12:30 har jag företagsmöte där vi ska diskutera lite strategi. Måste kila en stund nu!



Eftersom det regnar så mysigt ute...


Major!

Nu är jag hos min moster ute i Danderyd. Kom på att jag glömde säga att jag träffade den förtjusande Johanne i eftermiddags. Vi tog ett par cigaretter och satt och små pratade lite. Vi bestämde att vi skulle träffas över lite vin på fredags, det ska bli jättekul tycker jag. Nu kan jag också avslöja min lilla hemlighet för dagen. Jag har fått ett till jobb. På måndag (officiellt men börjar jobba lite redan nu) börjar jag jobba på Camilla Wellton som säljansvarig, assistent inom produktion och personligassistent. Kul va? Jag, Jossan, Emilia, Fanny och Felicia var ju på hennes modevisning under fashion week (det kommer lite bilder här i bloggen). Efter visningen gick jag fram till Camilla och presenterade mig. Och så idag har jag varit på intevju och fått jobbet. Vi hade också en genomgång på arbetsuppgifter och vad som sker framöver. Jag är verkligen jätte glad för jag får jobba med det som jag älskar och det drygar dessutom ut min plånbok lite grann. Ska såklart fortsätta jobba för Nisch men kommer nu framöver att jobba för två företag, studera och drivet ett eget företag. Med andra ord, ett fullspäckat och stressigt år. Men det är ju precis så jag vill ha det. Nu ska jag researcha lite och sen blir det säng. Har mode och konfektion från tidig morgon till eftermiddag imorgon. Hörs snart!

 
Den bedårande Johanne. Visst är hon snygg? Ni skulle ha sett henne idag, tyvärr glömde jag min kamera så jag snodde bilden från hennes facebook.


Camilla Wellton
Den begåvade designern som jag från och med nu jobbar för.


Har flyttat!!

Nu har jag flyttat till Tyresö. Känns helt okej, lite hög hyra och inte så centralt men det går ganska snabbt in till stan. Just nu sitter jag i skolan och håller på att registrera vårt företaget. Om en stund ska jag byta om för att bege mig till min hemliga lilla grej. Annonsen med min saker har kommit upp på blocket nu. Handlar ni genom bloggen får ni 10% rabatt, haha snålis. Här är iallafall annonsen, shoppa på!:

Klicka för att se nästa bild

Kan börja med att säga att allt är äkta i original. Det mesta är köpt Louis Vuitton på Birger Jarlsgatan och kasse finns till vissa av sakerna.

1. Louis Vuitton handduk/filt i Monogram Ivoir (Drap De Bain). Inkl. kartong, dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 3.100 SEK. Pris 800 SEK.

2. Louis Vuitton necessär i Monogram Canvas (Trousse Toilette 28). Inkl. dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 2.550 SEK. Pris 1000 SEK.

3. Louis Vuitton necessär/sminkväska i Monogram Canvas (Toiletry Pouch 19). Inkl. dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 1.970 SEK. Pris 800 SEK.

4. Louis Vuitton mobilfodral/nyckelringshållare i Monogram Canvas (Badge Key Holder). Inkl. kartong, dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 1.800 SEK. Pris 600 SEK.

5. Fendi necessär från denim kollektionen. Kan även bäras som pochette väska. Knappt använd. Inkl. tag och dustbag. Ca nypris: 1.800 SEK. Pris 500 SEK.

6. Louis Vuitton passfodral i Monogram Canvas (Passport Cover). Inkl. kartong, dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 1.800 SEK. Pris 500 SEK.

7. Oanvänt Louis Vuitton glasögonfodral i Monogram Canvas (Porte-Cartes Simple). Inkl. kartong, och kopia på kvitto. Ca nypris: 1.100 SEK. Pris 400 SEK.

8. Louis Vuitton nyckelring med lampa i Monogram Canvas (Astropill). Inkl. kartong, dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 2.145 SEK. Pris 600 SEK.

9. Louis Vuitton korthållare/busskortsfodral i Monogram Canvas (Porte-Cartes Simple). Inkl. kartong, dustbag och kopia på kvitto. Ca nypris: 1.115 SEK. Pris 400 SEK.

Har även en Louis Vuitton Satellite 70 vid intresse.


Dagens TheOnes2Watch



Namn: Sophia Dishaw
Mått: 175/82/63/89cm
Hår/Ögon: Brun/Hazel
Född: 29 Augusti 1991, British Columbia, Canada
Agenturer: Elite Toronto (Toronto), Elite (Paris), Elite New York (New York), Storm Model Management (London)
Davidoff Rankar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Davidoff Kommenterar: Underbart vackert ansikte!


Here comes the sun...



En av mina favorit låter, "Here Comes the Sun" med The Beatles.

Nu har jag varit vaken i tre timmar och hållit på och fixa med annonsen. Är äntligen klar (lägger upp den lite senare) och får nu istället lite ångest för att jag inte riktigt har kommit igång med dagen än. Ska ju som sagt flytta idag så nu måste jag börja packa ihop det sista. Gert ska köra över mig till Tyresö och sen till skolan. Ska jobba med företaget hela eftermiddagen och sen vid 18:00 ska göra, en än så länge, hemlig grej. Ni kanske får veta sen ikväll. Kära Johanne skulle eventuellt titta förbi i skolan, vore jättekul att få träffa henne. Nu måste jag vekrligen skynd mig för jag ligger kraftigt efter i tidsschemat. In med mig i duschen!