Hurricane DrunkFlorence + the Machine - Hurricane Drunk (Horrors Remix)


LOOOVE this!

London - Sunday The 14th of November 2010

Hej alla trogna bloggläsare! Loggade nyss in på bloggen och såg att jag fortfarande håller samam statistik nivå trots att jag sällan bloggar nuförtiden. Önskar att jag skulle hinna med bloggen lite mera (än tre gånger inlägg på fyra månader) men jag jobbar för mycket för varken hinna med eller orka. Nu är dte iallfall sex månader sen jag flyttade tillbaka till London igen. Tiden går så extremt fort. Nyss var det försommar och sommaren försvann riktgit fort liksom hösten som snart har blivit vinter. Ska jag var helt ärligt har det inte hänt mycket annat än att jobba. Har hunnit med nån enstaka fest eller vän. Lite tråkigt faktiskt men vill man någonstans i livet får man jobba. Just nu sitter jag i ett dilemma med tankar om framtiden. Vad ska jag göra härnäst? Stanna kvar i London? Dra till New York eller L.A.? Flytta till Hamburg? Ska jag forsätta som bokare ett tag till eller ska jag jobba på mina egna drömmar (modedesign)? Ska jag plugga vidare eller satsa på att jobba upp mig? Måste nog fatta ett beslut ganska snart. Hur som helst, tänkte att jag skulle dela med lite bilder på rummet jag bor i:

Ingen kan såklart missa min dörr...P.S. jag läser ju som sagt inte Elle, men vem kan motstå Frida Gustavsson?

 

Min garderob som är nästna in til tom och ett bord med överflödigt skit

 

Min lilla sovhörna

Notera statusen på min dator som jag på nått sätt krossade skärmen på under "lite för trevlig" Lördag. Såklart ligger min nya kära Blackerry Bold 9700 bredvid. Min gammla vart ju stulen för Fredagen på skank bussen hem. Efter ha betala min outstanding mobilräkning på £221 fick jag iallfall ny. Nu har jag ca £7 att leva på till nästa lön som kommer om en och halv vecka, Woho! Men vem kan leva utan Blackberry?

Lovar att jag ska försökta updatera bloggen oftare!

Btw fick en fråga om min email adress, here we go: david.hamburg@hotmail.com (såklart tar jag emot min mail direkt till Blackberry:n, haha)