Dazed & Confused February 2010 Cover

Photographer: Josh Olins

Model: Magdalena Frackowiak (@DNA Models)


Back in London

Nu har jag varit tillbaka i London i 24 timmar. Kom tillbaka från jobbet för en liten stund sen och varvar nu ner med en pint. Har varit ganska stressigt idag och så kommer det vara ett framöver med tanke på alla fashion weeks som börjar snart. Just nu är alla killmodeller i Paris för att gå på casting inför deras herrmodevecka. Jag vart utsänd att scouta med Emma idag på eftermiddagen men som vanligt var hon mer intresserad av shopping. Vi hade ändå ingen tur med scoutingen idag, lyckades bara hitta en tjej men hon var såklart redan signad (Premier Model Management). Står ni och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Blir förmodligen inte så mycket. Jag bor förnuvarande på svenskkyrkans vandrarhem och här bor det bara lame:isar. Skulle behöva min dator men den lämnade jag såklart på jobbet.

83749403
Karlie Kloss (@Next Models) i Diors Spring/Summer 2010 kampanj.


2010

Nu är det nytt år och decenium. Nyårsafton vart kaos och skit så den ska vi inte ens tala om. Just nu är jag hemma hos min moster och ska snart sushi (favoritmatrrätten, yeah!). Håller just nu på att fixa med lite olika idéer för till d1's showcards inför London Fashion Week. Har en hel del bra förslag som jag ska publicera här snart. Shit vänner, i år ska man fylla f*cking 20 år. Kan inte fatta det. Vad innebär det förutom att kommer närmre 40 än födseln och får gå på bolaget? Helst skulle jag stanna som 19-åring men tiden går ju på så j*vla fort. Känns som om det kommer hända en hel det här året. Så här ser min checklist ut förnuvarande:

#Åka tillbaka till London och börja jobba igen (4 Jan)
#Ansöka till olika högskolor och Universitet (Jan)
#London Fashion Week (Feb)
#Åka tillbaka till Sverige och plugga som satan (8 Mars)
#Få slutbetyg och slippa DG (Slutet av Maj)
#Flytta till London igen (Maj/Juni)
#Fylla 20 (14 Juli, dö på den som glömmer bort det)
#Eventuellt börja högkola/universitet (Aug/Sept, kan bli Juli också)

Listan lär ju fyllas på men det är det som händer i storhet iallafall. MItt nästa inlägg blir mitt 300:ade så vi får se vad som som skrivs då...haha!


Vad skulle man kunna ha i den här?...