My Baby just cares for me...
My Baby Just Cares For Me - Nina Simone


Blogg glädje...haha...

Såg att jag fortfarande får besökare regelbundet trots att jag dem senaste veckor har sugit på uppdatering och dessutom inte leverarat något intressant...betyder att min blogg har varit så pass bra/intressant att jag borde lägga mer tid på den?

Tidyar mitt rum

Håller just på att städa och gå igenom en massa saker i mitt överfyllda rum. Inte kul må jag säga. Har en massa prylar, dock mer oanvändbara än användbara. Har fått alla bilderna från Camilla Wellton plåtningen som jag producerade. Ska försöka lägga upp dem här snart. Annars kan jag säga att jag är super stressad hela tiden och pank. Finns en bra sak med att vara fattig och det är att man inte kan äta. Just nu kör jag på äter-inte-om-jag-inte-blir-bjuden-eller-får-gratis-mat-dieten. Har faktiskt gått ner lite vikt dock vet jag inte hur mycket. Ska försöka väga mig för första gången på 5 månader. Sa ju förra gången till mig själv att jag inte skulle våga väga mig förän att jag annar att jag blivit av med en del. Börjar få smått panik på att vara i Sverige, drömmer och tänker konstant på London. Ska ju iallafall ditt över en kortis snart. Ska bli riktigt skönt. Ajja, nu måste jag återgå till städningen och min att-göra-lista. Vi hörs snart för jag måst eju ladda upp bilderna. Annars finns dem på Facebook...

Har två lektioner samtidigt

Just nu sitter jag på franskan samtidigt som jag förösker pendla mellan modedesign. Franskan är intressant men svår nu i början. Måste sticka nu igen, men hörs snart!

Cover(s) of French Revue de Modes - Autumn/Winter 2009-2010

dl-6

French Revue de Modes

french2

dl-9

french3l

Snygga men verkligen intressant/underligt val av modeller...

 

 


Så har det blivit höst

Nu har Oktober kommit och därmed hösten. Det börjar bli ganska kallt ute, vilket i och för sig är skönt. Kan tyvärr inte ladda upp någrabilder just nu eftersom jag sitter vid macen. Borstar tänderna nu för att snart bege mig till jobbet. Man kan ju lika gärna jobba när det här sånt här väder. Efter jag inte betalt min telefonräkning än så har dem helt stängt av mitt abonnemang så jag använder ett annat mobilnummer tillsvidare. Fråga efter det så får ni det. Angående bloggandet så vet jag inte riktigt vad som har hänt, trodde att var en tillfällig svacka eftersom jag började jobba igen men har märkt att ajg blivit jätte dålig på det. Ska verkligen försöka blogga mer regelbundet. Modeveckorna med börjar leda på mot sitt slut och snart är även Paris fashion week över. Överlag är jag ganska besviken på spring/summer 2010. Det känns om många desigers inte hade fått någon inspirations alls. Ska iallafall publicera det bästa och en top 10 ranking snart men nu måste jag spotta ut!

Amazing PerformanceBitter Sweet Syphony Live at Glatonbury, 2008 - The Verve