Mitt liv i bilder

Just nu är jag hemma hos Jessika och Ida ute i Tyresö. Ska snart till Trollbäcken för att hämta post och städa lite. Sen så är mina planer lite splittrade. Ska försöka träffa alla dessa under kvällen (helst innan det blir för sent):

#Malin
#Daniel
#Camilla
#Esin
#Moster

Avklarat
-Jessica
-Ida

Så mina planer har krockat lite med varandra. Får se snart exakt hur det blir! Här är senaste händelserna i bilder(VARNING för lamehet):


Fredrik downar en egenjord vodkadrink!


Liselotte och Fredrik posar i Fredriks lilla (micro-mini) studio. Kanske efter ett par drinkar...


Så här ser det ut runt min säng just nu. Resten av rummet ser ännu värre ut!


Söta Emilia bjöd mig på denna måltid. Otroligt onyttigt sjukt gott!


Min juklapp på 15 cm till Jossan. Dock uppskattades dem inte...


Stockholm by night!


Über söta lilla Sara!


Myskväll från igår, haha fetto! Nämen man måste få unna sig ibland...btw JAG LÄSER INTE ELLE!


Hahahhaha hungriga Ida har klippt sig Nick Carter-kort! Sexy!


Min lilla bäbis på 52.2 kg.


The September IssueSorry att jag inte uppdaterade igår men var jättetrött när jag kom tillbaka och somnade ganska tidigt. Idag ska jag först in till stan och följa med Jessika när hon piercar sig i sin thingy under överläppen. Sen blir lunch tillsammans och så ska jag försöka klämma in ett besök i Trollbäcken för att hämta post och städe rummet. Klockan 19:00 ska jag träffa Malin I Råcksta där vi ska dricka lite vin och snacka masssa skit. Ska även försöka hinna förbi min kära moster om det inte blir utgång. Måste kila nu men lovar uppdatera nästa gång jag sitter vid en dator!

Här är föresten filmen jag såg igår. Den handlar om när September nummret av amerikanska Vogue 2007 blir producerat med den legendariska Anna Wintour och den förtjusande Grace Coddington i spetsen. Väldigt intressant och ett måste för fashion people!


R.I.P Sasha Pivovarova

Ja, nu är hon i och för sig inte död men jag fick en sådan plötslig saknad efter när Sasha var Prada's muse mellan säsongerna Fall/Winter 2005-2006 - Spring/Summer 2008. Må detta vila i fred. Till minne av Sasha Pivovarova för Prada:


R.I.PHennes vackra gravsten för Prada.


Time to slepp

Nu har jag kommit tillbaka till Värmdö efter en dag lite här och var. Först var jag i skolan där jag fick reda på att provet jag skulle ha gjort blivit inställd eftersom lärarinnan "glömt" bort det. Efter åkte jag in till stan och scoutade en stund. Såg tre potenciella modeller som jag dock sprang ifrån mig. Jagade en av dem ganska intensivt inne på Åhléns men hon försvann helt hållet. Istället träffade jag Emilie vilket var super trevligt. Vi gick runt lite och butiker och snackade en massa skit.

När vi var påväg till asiatbuffén på Grev Ture Gatan fick vi syn på att Topshop/Topman hade en outlet i den där lokalen där dem alltid har tillfälliga butiker. Hittade ett par skitsnygga 16 cm skor som jag köpte till Jossan i julklapp/födelsedags present. Original priset var 1.099 SEK men de var nu nedsatta till 350 SEK (kap!). Emilia köpte ett par silvriga klackar till nyår som jag inte riktigt var något fan av. Eftersom vi spenderat vår budget inne på outletten hade vi inte längre råd att äta buffé så det vart istället en stor god middag på Max Hamburgare som Emilia så snällt bjöd mig på. Hon visste till och med att min favorit var "Supreme Mål" med het cheedar cheese sås utan att ens fråga mig. Det är vad jag kallar en riktigt vän, haha.

Senare bar det av mot Älvsjö där jag skulle träffa, för mig ovetande, en ganska otrevlig och otacksam Josefine som direkt klagade på presenten och kallade mig diverse otrevligheter. Dessutom hade hon hemska/roliga utslag, kanske därav humöret eller någon form av framtids karma. Orkar inte gå in på detalj vad som hände sen och vad vi gjorde för det kommer bara att få mig på sämre humör än jag redan är på! Ser nu att inlägget håller på att bli jätte långt så morgondagens planer får jag ta imorgonbitti när jag vaknar. Då laddar jag även upp bilder från dagen!

God natt, kamrater!!

Sara Blomqvist (@Mikas/Viva/DNA) montage från hennes Spring/Summer 2010 säsong.

Vaken och Klar

Nu har jag varit vaken en liten stund. Har redan hunnit ätit frukost och rökt morgoncigaretten. Sitter ligger just nu och fortsätter titta på "Kommisarie Lynley". Klockan 15:00 har jag prov i arbetsmiljölagen men innan dess ska jag hinna äta lunch med Emilia. Måste bara ta och ringa henne snart. Senare ikväll ska jag möta upp Michelle efter hennes praktik på Minimarket eftersom vi ska söka universitet och högskolor. Här är listan på dem jag ska söka till

# Central Saint Martins (London)
# London College of Fashion (London)
# Parson's School of Design (New York)
# Fashion Institute of Technology (New York)
# Berkley College (New York)
# Beckmans (Stockholm)
# Instituto Marangoni (London)
# Pratt Insitute (New York)
# Konstfack (Stockholm)
# Fashion Institute of Design and Merchandising (Los Angeles)

Är det någon som har något förslag på några fler som fashion design, management och/eller marketing?


Det har länge varit min dröm att studera på Central Saint Martins och jag ska göra allt för att komma in. Dock är det ingen lätt skola, även fast du kommit så garanterar det ingen examen. Av de 50 stycken (hela världen!) säger dem att bara ca 10-20 tar sin examen. Resten "slutar", dvs, behandlas så pass illa att de tvingas sluta. Men har tar du examen har du en garanterad plats i den branchen. Mina damer och herrar, välkommen till Central Saint Martins College of Art & Design - världens främsta modeskola!!
Guten Nacht!

Känns faktiskt skönt att börja blogga regelbundet igen. Har liksom saknat det hela lite och nu har vi ca en månad av mitt liv som inte finns daterat, hmm världen går under (?). Nu framöver kommer jag ha lite mer dötid på dagarna (endast morgon, lunch och kväll) så nu ska jag sätta raketter i den här bloggen. Så vitt jag vet just nu är det bara nära och kära som läser bloggen men snart ska det vara ALLA. Vi satsar på 50.000 innan årets slut, känns som ett rimligt mål, right? Ajja hur som helst, nu är klockan 03:00 och eftersom jag har en del sysslor imorgon (prov i plugget, träffa Emilia och söka till universitet/högskolor med Michelle) får det nu blir "Kommisarie Lynley" tills jag somnar. Ska försöka återta vanan att blogga efter morgoncigaretten.

http://www.fashionisingpictures.net/photoshoots/70397frida4123442lo.jpg

Guten Nacht!

I ♥ Frida Gustavsson

4 x Frida Gustavsson (@Stockholmsgruppen/IMG Worldwide)

Sveriges och förmodligen världens hetaste new faces tjej - Frida Gustavsson!!

Enda gången man är stolt över Sverige är när en svensk modell som Frida lyckas!!

Rising Star, vänta och se vad hon kommer dyka upp i/göra!!


London Calling...AGAIN!

Nu har inte jag bloggat på ett ganska rejält tag. Tycker att det är ganska tråkigt för jag har saknat att blogga. Orkar inte dra upp minsta lilla sak som hänt sen senast men kan säga att jag kom hem från London igår. Camilla hade skickat mig ditt för att försöka sälja in och marknadsföra hennes kläder. Ska berätta lite senare i veckan hur det gick för jag kommer 100% garanterat börja blogga dagligen från och med söndag. Berättar mer vid nästa inlägg men kan ge er en ledtråd iallafall:


Mister SandmanLOOOVE!!

Mister Sandman - The Chordettes

Så var man inne på sin femte bloggmånad...även fast jag knappt hinner blogga nuförtiden!